ontspanning na inspanning
Lid worden Trainingstijden

MOET NOG HELEMAAL GESCHREVEN WORDEN.

TTV ONI is opgericht in september 1946 en bestaat dus al meer dan 75 jaar! <STUKJE HISTORIE EVEN CHECKEN, NU UIT MIJN HOOFD, MAG WAT LANGER MET FOTO’S> Oorspronkelijk begonnen in een gehuurd zaaltje bij ‘De Blije Dries’ verhuisde men al snel naar een eigen zaal op de Suikerbergseweg. Helaas ging deze in 1990 door brandstichting verloren maar met vereende krachten werd op dezelfde plek het huidige gebouw neergezet. Loopt u vooral eens binnen, u bent van harte welkom!

De zaal is tijdens het competitieseizoen (vrijwel) iedere dag geopend voor trainingen en/of competitie en toernooien. De vereniging beschikt over een aantal gediplomeerde trainers voor zowel jeugd als senioren. De jongste jeugd en gevorderden hebben elk hun eigen trainingsmomenten, beiden op zowel de maandag als de woensdagavond. Senioren trainen op maandagavond en kunnen op dinsdagavond vrijspelen. Recreanten op dinsdagmorgen en woensdagavond.

Nu op Instagram

Something is wrong.