ontspanning na inspanning
Lid worden Trainingstijden

Over ONI

TTV ONI is opgericht in september 1946. In al die jaren heeft de club zich ontwikkeld tot een vereniging met een eigen schitterende tafeltenniszaal. De laatste tijd bestaat de vereniging uit een ledental van gemiddeld 100.

Tafeltennis: een sport voor iedereen.
Tafeltennis is een sport voor jong en oud, voor mannen en vrouwen voor jongens en meisjes. Je zult al snel ontdekken dat snelheid en reactievermogen maar ook tactisch inzicht belangrijk zijn bij tafeltennis. Dit is zeker het geval als je de sport op een hoger niveau wilt beoefenen. Als je daarvoor kiest, dan probeert TTV ONI je de trainingsmogelijkheden te bieden.

Wanneer wordt er gespeeld ?
De tafeltenniszaal is tijdens het competitieseizoen bijna iedere dag geopend. De vereniging beschikt over een aantal gediplomeerde trainers. De jeugdtrainingen zijn op maandagen en woensdagen. De trainingsavonden voor de competitiespelende senioren zijn op maandag en woensdag. De jeugd speelt hun competitiewedstrijden op zaterdag, terwijl de senioren hun thuiswedstrijden spelen op donderdag en vrijdag. De recreanten kunnen vrijspelen, eventueel onder begeleiding, op de dinsdagmorgen en de woensdagavond.

Wanneer kun je terecht:
Senioren:
Nieuwe seniorenleden ontvangen we graag op de dinsdag- of woensdagavond. 
Vanaf 20:15 uur bent u welkom.
Ook op dinsdag-morgen vanaf 09.00 uur bent u welkom.

Jeugdleden:
Maandag van 17:45 tot 18:45 uur (beginners) 18:45 – 20:00 uur (competitie-spelers)
Woensdag van 17:45 tot 18:45 uur (beginners) 18:45 – 20:00 uur (competitie-spelers)

Andere activiteiten
Er valt veel meer te beleven bij TTV ONI. Wij organiseren gedurende het hele seizoen allerlei gezelligheidstoernooien en andere activiteiten voor jong en oud.
 
OUDER-KIND-TOERNOOI
Al meer dan 20 jaar wordt het ouder-kind-toernooi georganiseerd. Jeugdspelers die met vader/moeder/oom/opa leuke potjes tegen elkaar tafeltennissen. 
 
JEUGDKAMP
Vaak op het einde van het tafeltennisseizoen, een gezellig weekend met de jeugd. Blijven slapen in de zaal, spelletjes in het bos en een leuke activiteit zorgen altijd voor een mooi jeugdkamp. 
 
STARTERSTOERNOOI
Voor de beginnende jeugdspelers een leuke kennismaking.
 
CLUBKAMPIOENSCHAPPEN
Elk jaar strijden zowel jeugd als senioren voor de titel clubkampioen van het jaar.
 
OPEN WIJCHENSE KAMPIOENSCHAPPEN
Een toernooi voor leden en niet leden (16 jaar en ouder), waar er zowel de strijd wordt aangegaan voor de titel, maar ook een gezellige dag tafeltennis bij onze vereniging.

Nu op Instagram

Please check your feed, the data was entered incorrectly.